1 Aralık 2016 Perşembe

HER ALANDA KADİFE ŞIKLIĞI

  Merhaba Arkadaşlar;

Sezonun öne çıkarları arasında kadifeyi oldukça sık göreceğiz. Hemde her alanda... Ceket olsun, elbise olsun kadife gece veya gündüz kombinlerimize çok yakışacak. İş yeri stilimizde veya sokak stilimizde kadife parçaları oldukça kolay kombinleyebiliriz. Ve en önemlisi bu kombinleri geceye kolayca uyarlayabilir vaktimizi ne giysem? diye düşünerek boşa harcamayız. Kadife kendini sokaktan uzak tutup bizleri gece şıklığına alıştırmış olsada bu sezonda baştan uca kadifeleri görmek mumkun. Bakalım kadifeyi sokakta nasıl kullanabiliriz;

  • KADİFE PANTALONLAR;
     Kadifeyi günlük stilimize uyarlamak artık oldukça kolay. Şimdilerde beli lastikli veya kemerli kadife pantolonları bir çok mağazada görmek mümkün. Bu tarz bir pantolonu ister sneakers ister topuklu ayakkabıyla gece veya gündüz oldukça kolay kombinleyebiliriz. Giyim açısından oldukça rahat ve konforlu olan kadife pantolonlar rahatlıklariya stilimize oldukça tarz katacak.





  • KADİFE CEKETLER; 
     İşte gelelim tek bir ceket ile zarif ve şık kombinler yapmaya. Kadife ceketleri gece ve gündüze uyarlamak oldukça kolay ve kurtarıcı. Spor veya şık ruh halinizi  istediğiniz gibi yansıtın. Kadife ceketlerinizin içine beyzik bir tişört ve sneakers ile spor bir kombin yapabilir veya bunu topuklu ayakkabılarınız ve sade takılarınızla şık bir kombine çevirebilirsiniz.




  • KADİFE ELBİSELER;
     Genelimizin aklına kadife diyince kış ayları, elbise diyince yaz ayları geliyor. Ama bunu 2017 de harmanlayarak kullananları oldukça sık görecek gibiyiz. Özellikle askılı kadife elbiselerin içine düz beyaz veya siyah tişört giyerek özgün tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz.





  • KADİFE AYAKKABILAR; 
      Baştan aşağıya kadifeler bu yıl her ünlü markanın vitrinlerinde oldukça sık yer alıyor. Kadife elbise altına kadife topuklular, kadife ceket ve pantalon takımının altına kadife botlar oldukça trend. Kadife topuklu botların oldukça şık olduğunu ve her kombine uyum sağlayacağına eminiz. Ucu açık ayakkabılarınızı içine file çorap giyerek kombininizi diğerlerinden farklı kılabilirsiniz.






  • KADİFE CHOKERLAR;
     Herşeyde olurda takıda kadife olmaz mı? Bu yıl kadife chokerları sokak stilimizde veya gece stilimizde tarzınıza şıklık katan halleriyle sıkça göreceğiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder