20 Aralık 2016 Salı

YILBAŞI PARTİSİNE HAZIRLIK - ELBİSE ONERILERİ

   Merhabalar Arkadaslar;

   Yeni yil partilerinde en şık en trend sen mi olmak istiyorsun? Kırmızı kadife elbiselerden çok mu sıkıldın? Evet bizde artık çok sıkıldık. Yeni yıl partisinde giyeceğiniz elbise aynı zamanda sizi yeni yılınızada hazırlamış olacak. Güzel olalım ki tüm yılımız güzel geçsin diyoruz ve kıyafet önerilerimize bi bakalım;



    Mini boy, gümüş renk, yakası fiyonklu bu elbise kısa boylu bayanlar için birebir. Elbisenin boyunun kısa olması bacak boyunuzu uzun tutacağı için altınada sitiletto tercih ederseniz boyunuz olduğundan uzun gozukecektir. Yaka kısmı kapalı olduğu için şık bir küpe ile kombininize zenginlik katabilirsiniz.




   Bordo, boğazlı, mini elbise içindeki pembe yansımalarıyla gece boyunca dikkatleri sizin üzerinizde toplamayı garantiliyor. Etek ucundaki dantel detayı diğer elbiselerden farklı bir romantik hava güdümlüyor. Yine kısa boylu bayanların tercih edebileceği boylarını olduğundan uzun gösterecek ve yine bir sitilettoyla güzel uyum yaratacak olan bu parça bizce sizi çok şık gösterecek.




   Gümüş renk salaş ve bohem bir izlenim veren bu elbise etek ucundaki fırfırlarla romantizmi ucundan yakalamış gibi duruyor. Yeni yılın ışıltısı ve parıltısıyaa bütünlük sağlayacağını düşündüğümüz bu parça uzun boylu bayanları çok zarif gösterecek. Eğer baseniniz varsa tercih etmemenizi önerdiğimiz bu parça sizi daha basenli gösterebilir. Altına bir bootie veya kalın topuk bir bot ile kombininizi tamamlayabilir ve gecenin en şık hanımı siz olabilirsiniz.





   Görenlerin gözlerini üzerinizden alamayacağı bu ördek yeşili parlak elbise gerek fiyonk detayıyla gerekse albenisiyle size müthiş bir hava katacak. Geniş omuzlu ve basensiz bayanların tercih etmesini önerdiğimiz bu elbise sizin vücudunuzu sarıp sarmalarken sizi kötü göstersin istemeyiz. Omuzlarının açık olması dolayısıyla boy kıstasına pek girmeyeceğiz ama basen konusu önemli amam dikkat deriz.





   Kırmızı kadife elbiselerden sıkıldık dediysek basit ve bayağı olanları kastettik. Gerek anvelop kesimi gerek göğüs dekoltesiyle sizi harika gösterecek bu elbise tam yılbaşı partilerine göre. Altına tek bant ince zarif bi ayakkabıyla güzel bütünlük sağlayacak olan bu elbise özellikle omuzlarınızı daha geniş gösterecektir. Boynunuza da zarif bir kolyeyle herkesi kıskandıracak bir yılbaşı stiline sahip olabilirsiniz.





   Zarafetinize zarafet katacak düz inip etek ucunda hafif pilelenen bu elbise  açık omuzları ve şık göğüs dekoltesiyle sizi gecenin parlayan yıldızı yapacak. Tek bant ten rengi bir ayakkabıyla tamamlamanız gereken bu elbisenin çanta tercihinide zarif ve gösterişsiz bir parçadan yana kullanmanıza fayda var. Saclarinizi salık birakabileceginiz gibi aşağıdan dağınık bir topuklada çok güzel gozukebilirsiniz. Dediğimiz gibi gecenin paylaşan yıldızı olmak bu elbiseyle çok basit.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder