1 Aralık 2016 Perşembe

SOKAK STİLİNDE JEAN SEÇENEKLERİ

    Merhaba Arkadaşlar ;

     Yıl oluyor 2017 haliyle herşeyde olduğu gibi sokak stilinde de değişen parçalar yerine yenisinin geldiği jean modelleri var. Bu yazımızda sokak stilinde ki trend olan jean modellerini ele almak istedik. Sokak stili diyince aklına bir tek jean gelenler için 2017 yılı boyunca sokaklarda göreceğimiz ve gardroplarımızda yerine alacak jean modelleri şu şekildedir;


  1. PAÇASI PÜSKÜLLÜ JEANLER;
      Düz jeanler sevilen parçalar olsada artık moda da fark yaratmak isteyenler küçük detayları arar oldular. Paçası püsküllü jeanlerde bu arayışa bir nebze cevap oldu. Düz bir kot tişört kombini yapsanız bile ayrıntıya indirgendiğinde stilinizi ön plana çıkartacak detayları püsküllü jeanler sayesinde sağlayabilirsiniz. Bu jeanlerle feminen bir görüntüde sağlayabilirsiniz, maskülen bir görüntüde sağlayabilirsiniz. Tercih size kalmış.


                            

    2. NAKIŞLI JEANLER;
   
    Stilinizi tamamıyla farklı bir çizgiye taşıyacak olan bu jeanler artık çok moda. Dolaplarımızda en kısa zamanda yerini alacağına inanıyoruz. İster düz spor ayakkabılarla isterseniz topuklularla kombin yapabileceğiniz, üstüne dümdüz bir tişört bile giyseniz sizi farklı ve stil kılacak nakışlı jeanler  bu yıl çok konuşulacak.


    3. ARMALI JEANLER;
 
    Nakışlı jeanlere benzeselerde kendi çizgileriyle farklılık yaratan almalı jeanler bizlere kombinlerde oldukça kolaylık sağlarlar. İsterseniz düz isterseniz baskılı beyzik tişörtünüzle kombin yapabilir kendi stilinizi katacağınız ufak farklılıklarla yansıtabilirsiniz. Armalı jeanleri illa bulup almamıza gerekte yoktur. Hali hazırda elimizin altında olan fakat artık modası geçti diyerek giymediginiz pek çok jeanimize arma dikerek elde edebileceğimiz bu modelı kolaylıkla elde edebiliriz.



    4. İKİ RENKLİ JEANLER;

    2017 yılında pek çok şeyde göreceğimiz gibi jeanlerde de iki renk trendi oldukça tutulacak gibi. Gerek kot renginin açık yada koyu tonu olsun gerekse daha baskın farklı renkler olsun ikili renk seçenekleri jeanlerde oldukça popüler olacak. Açık ve koyu tonsirtonlu kot rengi bir jean seçerseniz eğer baskılı, renkli, veya kabartmalı beyzık tişörtleri tercih edebilirsiniz. Eğer daha baskın renkli bir jean seçerseniz düz beyzik tişörtler stilinizi hoşluk katacaktır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder